Yardlong bean plants: groeiende asperges bonen - epische tuinieren

Yardlong Bean Plants: Groeiende Asperges Bonen - Epische Tuinieren.

Epische Tuinieren is lezer-ondersteund. Wanneer u koopt via links op onze site, kunnen we verdienen een affiliate commissie.

Yardlong Bean Plants: Groeiende Asperges Bonen.

Yardlong Bean Plants: Groeiende Asperges Bonen.

Groeien van een yardlong boon moet een deel van uw tuin plannen. Genoemd naar hun grootte, yardlong bonen kunnen groeien tot 3 voet lang (hoewel de gemiddelde grootte is een half-yard). Omdat ze een vining plant die verticaal groeit, ze zijn een geweldige keuze voor tuiniers die dont hebben veel ruimte. Vanwege hun grootte en overvloed tijdens de oogst tijd, zult u waarschijnlijk hebben yardlong bonen te eten gedurende het hele jaar. Yardlong bonen groeien goed in de meeste klimaten, waardoor ze een uitstekende keuze voor een nieuwkomers tuin.

Er is veel dat gedaan kan worden om tuinbonen te bereiden. Deze groenten smaken heerlijk gekookt of rauw. Ze zijn het perfecte ding om te groeien voor degenen die op zoek zijn om creatief te krijgen in de keuken. Gehakte rauw, ze zijn een geweldige aanvulling op salades. Of sauteren, grillen, of het maken van geroerde lange bonen, het toevoegen van een beetje warmte zal hun smaak te intensiveren. Sommige liever de tuinlange boon dan groene bonen wanneer een soep of stoofpot roept voor hen als ze dont worden als soggy.

In tegenstelling tot groene bonen, yardlong bonen zijn beter bereid met olie dan water, waardoor ze de perfecte aanvulling op geroerde gerechten. Yardlong bonen kunnen worden getraceerd terug naar delen van Azië en zijn een gemeenschappelijk ingrediënt onder de Chinese gerechten, vooral droge gefrituurde groene bonen met een vleugje sojasaus. Sommigen verkiezen de eenvoudiger aanpak van sauteren ze in knoflook en boter. Ze zijn een grote bron van vezels, vitamine C, ijzer en vitamine A.

Goede producten bij Amazon For growing Yardlong Bean:.

De yardlong bean plant produceert langgerekte, heerlijke bonen.

Yardlong boon, asperges boon, slang boon, Chinese lange boon.

Rode noedel bonen zijn een soort yardlong boon.

De yardlong boon, ook wel bekend als Vigna unguiculata subsp. sesquipedalis, is een wijnstok plant gekweekt voor zijn eetbare peulen en is vergelijkbaar met een groene boon. Ondanks hun naam, yardlong bonen zijn eigenlijk een verscheidenheid van cowpea en zijn nauwer verwant aan erwten dan bonen. Ze kunnen soms groeien tot 3 voet lang, maar het is raadzaam om ze te oogsten goed voordat ze dat punt te bereiken. Soms worden Chinese lange bonen genoemd, deze ontstaan in het zuiden van China en Zuidoost-Azië. Samen met de namen yardlong boon en Chinese lange boon, mensen noemen ze ook slangenbonen en asperges bonen.

Chinese lange bonen hebben klimmende wijnstokken waaruit bloemen en peulen tevoorschijn komen. De bloemen kunnen lavendel, roze, of wit zijn, afhankelijk van de verscheidenheid. Zoals de meeste van de peulvruchten familie, ze zijn geweldig in het trekken van stikstof uit de lucht en het toevoegen van meer vruchtbaarheid terug naar de grond. Maar de meeste mensen specifiek groeien ze zodat ze hun lange peulen kunnen eten.

Yardlong bonen worden meestal geplant in de lente zodra de grond warm is. De zaden zullen verschijnen in 10 tot 14 dagen, en na ongeveer 80 dagen groeiseizoen, kunnen bonen worden geoogst en gegeten, gekookt in een roerbak, of opgeslagen om te eten gedurende het hele jaar.

Er zijn een paar verschillende rassen van asperges bonen, en ze zijn allemaal zeer verschillend van elkaar en de klassieke asperges boon.

Stickless Wonder: Dit is de enige die produceert bush bonen van alle yardlong rassen. Als een bos boon, deze boon heeft geen soort van trallis of ondersteuning nodig, maar met behulp van een stake om versterking te bieden wanneer de winderige kan gunstig zijn. Het heeft ook een kortere groeiseizoen, maar kan pod uit veel sneller op 55 dagen.

Chinese Rode Noodle: Deze Chinese lange bonen zijn een prachtige bruine kleur die bij hen blijft zelfs bij het koken. Ze worden voornamelijk gekozen om uiterlijk redenen als ze een soortgelijke frisse smaak hebben als andere asperges bonen. Deze variëteit duurt 80-90 dagen om volwassen te worden.

Liana: Een vroeg rijpende aspergeboon die groeit op lange wijnstokken. Het is een dag-neutrale plant, wat betekent dat het zal bloeien ongeacht de hoeveelheid daglicht die het ontvangt. Dit ras kan een goede optie zijn voor degenen die betrokken zijn bij het voldoen aan de volledige zonlicht behoeften van de meeste yardlong bonen.

Kiezen waar te groeien asperges bonen is essentieel voor het algehele succes van uw gewas. Kies een plek met veel licht. Groeiende werflong bonen in de schaduw kan de bloei op uw planten vertragen, waardoor het garanderen van minder bonen te oogsten. Skip telen bonen in dezelfde grond die alle peulvruchten groeide in het voorgaande jaar. Crop rotatie kunt u de extra stikstof die ze aan de grond voor het kweken van andere planten soorten gebruiken.

Asperges bonen kunnen groeien 8-12 voet hoog en zal een soort van wijnstok ondersteuning of trellis nodig hebben. U kunt ook asperges bonen langs een hek voor ondersteuning te kweken. Wat je ook kiest om te gebruiken voor ondersteuning moet al aanwezig en stevig op zijn plaats zijn bij het planten yardlong bonen zaden.

Als je aspergesbonen in containers plant, zorg dan dat de containers minstens 10 centimeter diep zijn. Zorg ervoor dat de potmiddelen niet verdicht zijn en gemakkelijk doorgedrongen worden, aangezien de wortels voor je wijnstokken gemakkelijk 10 centimeter diep kunnen zijn. Een kleine hoeveelheid compost kan ook gemengd worden voordat je plant.

De beste aanplanttijd voor het kweken van tuinbonen is in het voorjaar na de laatste vorst. De bodemtemperatuur moet minstens 65 graden zijn om te ontkiemen, maar om aspergebonen te kweken die zeer gezond zijn, zullen ze nog beter ontkiemen bij 75 graden.

Asperges bonen zaden moeten direct worden gezaaid in de bodem, omdat ze niet omgaan met transplantatie goed. Plant zaden 1 inch diep en 3-4 inch uit elkaar. Zodra je klaar bent met het planten tijd en uw zaailingen verschijnen, verdun ze tot 6-8 inch uit elkaar. Het is raadzaam om de zaden in een bodem inoculant voordat planten om hun stikstof-versterkende mogelijkheden later te maximaliseren. Water onmiddellijk na het planten.

Jonge asperges bonen zullen groeien tot torenhoge hoogten.

Terwijl de Chinese lange boon is redelijk gemakkelijk te groeien, asperges bonen vereisen bepaalde voorwaarden om te gedijen. Zodra je een trellis op zijn plaats en je bonen zaden zijn geplant, zijn tijd om zich voor te bereiden op de juiste zorg.

Het kweken van tuinbonen is gemakkelijk in warme klimaten, maar ze kunnen ook worden gekweekt in koelere temperatuur gebieden. Voordat het planten van zaden, moet de grond ten minste 65 graden en de plant doet zijn best groeien eenmaal buiten de temperaturen consequent raakt de 70-80 graden bereik. Chinese lange boon heeft ook volle zon. Het verlagen van de zon of temperatuur zal resulteren in minder bonen, en degenen die groeien zal een hardere huid en niet als goede kwaliteit van de boon.

De aspergeboon kan worden gekweekt door iedereen in USDA zones 2-9. Let op de lokale temperaturen om te weten of vorst dekens nodig zijn om te beschermen tegen koel weer. Als de temperatuur daalt onder 50 graden voor lange perioden van tijd, loopt u een risico van beschadiging van uw gewas, hoewel korte uitbarstingen van koeler weer zijn prima. Deze presteren goed gedurende de zomermaanden, en zomerwarmte lijkt niet te faseren ze veel zolang ze voldoende vocht. Het is raadzaam om mulch toe te passen zodra uw plant is vastgesteld om te voorkomen dat de bodem uitdrogen snel.

Yardlong bonen zijn redelijk droogte-tolerant, maar te lang zonder water zal de bonen taai en korter maken. Ze geven de voorkeur aan een consistent drinkschema.

Om asperges bonen te kweken, ze hebben meestal een tot twee centimeter water per week nodig. Water aan de basis van uw plant om te voorkomen dat ziekte zich verspreidt. Water geven in de ochtend is het beste.

of druppelen irrigatie om vocht van de planten bladeren af te houden.

Water het zaad van uw yardlong bonen om de andere dag totdat ze ontkiemen. Zodra ze hebben ontkiemen, blijven ze water 2-3 keer per week. Eenmaal vastgesteld, een inch water per week is voldoende, hoewel hete zomerdagen kan betekenen vaker water geven.

De groeiende media voor Vigna unguiculata subsp. sesquipedalis moet goed drainend zijn. Het is het beste om te gaan met losse, spuitende, leemrijke grond. De yardlong boon kan zure bodems verdragen maar doet het beste wanneer het in de 5.

Om de vruchtbaarheid van uw grond te verhogen, kunt u een lichte hoeveelheid compost in de lente (2-3 inch waard), maar het niet nodig.

Meestal, bemesten yardlong bonen is optioneel en meestal onnodig. Zoals de meeste peulvruchten, absorberen ze stikstof in de lucht en vervolgens te bevestigen in de bodem via hun wortels. Ze zijn grote grond bouwers, maar kunnen gevoelig zijn voor over-mesting met stikstof. Als u besluit om meststof te gebruiken, kies er een die zich meer richt op fosfor en kalium in plaats van stikstof. Dit zal meer bloemen, en later een pod met betere smaak en textuur.

Yardlong bonen zijn poolbonen, en ze hebben iets nodig om op te klimmen. Zorg ervoor dat het op zijn plaats wanneer je plant uw bonen zodat ze kunnen vinden als ze groeien en beginnen te klimmen.

Yardlong bonen zal groeien de hele lengte van uw palen, dus zorg ervoor dat ze niet hoger dan je kunt bereiken, of je zult niet in staat zijn om al uw bonen te oogsten. Het is aanbevolen dat uw ondersteuning structuur ongeveer 7 voet in hoogte. Je zult nog steeds in staat zijn om bonen geteeld aan de top omdat ze zo lang zijn en hangen aan de wijnstokken.

Je zult het meest succes direct planten in de grond, en zaailingen ontstaan zeer snel. Transplanteren wordt niet aanbevolen als deze gevoelige wortels hebben, hoewel het kan worden gedaan als je voorzichtig. Yard lange bonen dont zich goed voortplanten via andere methoden.

Een partij geoogste yardlong bonen op de markt.

Terwijl je kunt zitten en ontspannen de hele zomer wachten op uw bonen, oogstseizoen zal niet zo ontspannend zijn, maar het is leuk! De yardlong bonen groeien 1-2 inch per dag totdat ze volwassen pods. Vanwege hun snelle groei, zult u moeten oogsten dagelijks.

Iets meer dan twee maanden nadat u uw aspergebonen hebt geplant, de tijd om te oogsten! De bonen zijn klaar om te plukken wanneer ze ongeveer zo dik als een potlood en ongeveer 18 inch lang zijn. Ondanks hun naam, ze komen zelden een tuin lang; een halve tuin is gemiddeld en is veel vaker dan een volle tuin lange boon. De bonen moeten knappen wanneer gebogen. Zodra het plukken seizoen begint, zult u waarschijnlijk moeten plukken bonen dagelijks om te zorgen voor continue groei en verlenging van uw seizoen. Als een boon wordt overgelaten aan rijpen op de wijnstok, die plant kan stoppen met het produceren van nieuwe bonen, dus het is belangrijk om te blijven plukken van uw tuin regelmatig!

Groeiende yardlong bonen meestal produceren ten minste twee bonen tegelijk in elke bloemcluster. Bij het oogsten, kunt u de plant aan de basis van de twee bonen en draai ze af, of je kunt de boon van de plant te knippen dicht bij de basis. Zorg ervoor dat bij het snijden dat je niet snijdt boven het knooppunt. Doen zo zal voorkomen dat verdere knooppunten vormen en stoppen met de productie van bonen op die specifieke locatie.

Als de bonen zijn lichtgroen, geel, of wit, je hebt te lang gewacht om te oogsten, en het kan het beste zijn om die planten te laten om gedroogde bonen voor zaden te produceren voor volgend jaar. Oogst uw laatste droge peulen voordat de eerste vorst hits om te voorkomen dat ze worden beschadigd. U kunt dan verwijderen van de zaden uit de peulen en grondig drogen ze voor opslag.

De bonen worden het best direct na het oogsten gegeten, maar er zijn een paar manieren om ze ook voor te bereiden en op te slaan.

Asperges bonen duren ongeveer vier dagen na het plukken. Om te voorkomen dat ze roestige patches ontwikkelen, zorg ervoor dat deze groenten op een vochtige, koele plaats te houden. Het plaatsen van de peulen in een zakje met een natte papieren handdoek in uw groente frituur met hoge vochtigheid zal u de beste resultaten geven.

Terwijl yardlong bonen niet de langste houdbaarheid hebben, zijn er vele verschillende manieren om ze voor te bereiden en op te slaan zodat u het meeste uit uw oogst kunt halen.

Een populaire optie is om ze op te slaan in de vriezer. Om dit te doen, zult u de uiteinden van de bonen afsnijden, snijd ze naar uw gewenste grootte, blancheren ze in kokend water voor 30-60 seconden, dan spanning, pat droog, en zak. Als u wilt ervoor zorgen dat ze niet samen te plakken in de zak, leg ze op metalen koekjesbladen goed gescheiden van elkaar en bevries ze voor het zakken. Bevroren asperges bonen kunnen duren tot een jaar in de vriezer zonder verlies van smaak.

Canning is ook een uitstekende optie voor asperges bonen. Je kunt ze op dezelfde manier als je zou elke andere groene boon of augurken ze. Onthoud, als een laag zuur voedsel, uw geoogste tuin lange bonen zal moeten worden bereid in a.

Water bad methoden zijn niet voedselveilig en kan gevaarlijk zijn.

Samen met het inblikken, kunnen ze ook worden gevriesdroogd of uitgedroogd voor een gezonde snack. Je zou dezelfde instructies volgen in het bereiden van asperges bonen op dezelfde manier als je zou elke andere groene boon of andere peulvruchten, maar kan hakken uw bonen tot kleinere, meer beheersbare maten.

sesquipedalis wijnstokken kunnen enorm worden.

Deze prachtige klimplant komt met zijn nadelen. Gelukkig, de problemen die je zou kunnen tegenkomen bij het kweken van tuinbonen zijn gemeenschappelijke tuinieren problemen, en je bent waarschijnlijk al uitgerust met de gereedschappen die je nodig hebt om ze te behandelen.

Er zijn een paar voorkomende ongedierte dat uw tuin lange bonen kan beïnvloeden.

liefde bonen, en asperges boon is geen uitzondering.

Gelukkig, deze allemaal kunnen worden behandeld op dezelfde wijze. Spray planten vroeg in de dag met water om ze af te slaan planten.

of insectendodende zeep zal ook verminderen deze insecten in uw tuin. Als je een ernstige uitbraak, een organische.

ook houden asperges bonen, en zich te ontdoen van hen is een beetje arbeidsintensiever. De beproefde en ware methode om ze te verwijderen met de hand en ze in een emmer van zeepachtige water is effectief, maar een organische slak en slakken aas kan makkelijker zijn dan dwalen in de tuin's nachts op zoek naar slakken. Als niet gecontroleerd, slak zal eten de bladeren naar beneden tot bijna niets en kan kauwen door de wijnstokken.

ook graag kauwen op uw bonen. Deze tuin ergernissen reageren zeer goed op.

BT, of Bacillus thuringiensis, is een natuurlijke bacterie gevonden in de bodem die rupsen zal veroorzaken om te stoppen met het voeden en uiteindelijk verhongeren ze tot de dood.

Als je begint te zien witte, poederachtige vlekken op de stengels van je asperges bonen planten, de kans is dat je hebt.

Terwijl dit is vervelend, is het niet het einde van de wereld; deze witte meeldauw is een zeer veel voorkomende plantenziekte. Zijn veroorzaakt door een schimmel, en dus een antischimmel behandeling zoals neem olie is een goed beginpunt. Voor meer ernstige uitbraken, kunt u proberen een koper-gebaseerde fungicide. Verwijder de meest ernstig schimmel-beschadigde bladeren, gooien ze weg. Dont compost materiaal dat besmet om te voorkomen dat de verspreiding van de sporen in uw compost bak.

Je kunt zien of je aspergebonen zich hebben ontwikkeld.

als de peulen bruine vlekken en verwelkte bladeren hebben (een gele halo omringt vaak de bruine vlekken). Verlichting treedt op tijdens vochtige en koele temperaturen en kan vaak worden verspreid via bladluizen of andere ongedierte. Vermijd het besproeien van uw planten om de vochtigheid rond hen te verminderen tijdens koele weersomstandigheden, en houd insecten weg van uw tuin om het risico voor uw wijnstokken te verminderen.

Als u merkt dat uw plant is bezoedeld, raden we het gebruik van a.

Neem olie kan ook helpen voorkomen dat pijn en afschrikken bladluizen, spinnenmijten, en andere ongedierte. Met zijn verschillende voordelen, als je groeit asperges bonen, een soort van neem olie moet in uw arsenaal.

A: Yardlong bonen smaken vergelijkbaar met groene bonen maar zijn een beetje meer grasachtig. Ze zijn ook niet zo zoet als een groene boon, en sommigen zeggen dat ze hebben een licht zure smaak. Wanneer je ze kookt, ontwikkelen ze een steviger en kauwer textuur, samen met een nootachtige smaak.

A: Ja! Yardlong bonen kunnen rauw of gekookt worden gegeten.

A: Yardlong bonen kunnen in de meeste delen van de VS groeien. Ze hebben drie maanden van zonnige, warme temperaturen (65-75 graden) en plaatsen waar ze de hele dag zon kunnen krijgen.

if (mobile) { // Mobile version

let children = $(". entry-content > p");

let ad_div = $(html_mobile);

$(children[0]). trigger("eg_ship_bed_load," {

article_element: children[1],

ad_div: ad_div

anders { // Desktop version

let children = $(". entry-content > *");

let ad_div = $(html_desktop);

$(children[4]). trigger("eg_ship_bed_load," {

article_element: children[4],

ad_div: ad_div

})(jQuery).

Till or No Till: The Great Debat In Gardens.

Kroon Gall: Lelijke Bumps On Shrubs And Bomen.

Ik creëerde Epic Gardening om te helpen leren.

hoe om het even wat te groeien, ongeacht waar ze leven in de wereld.

Epic Tuinieren is lezer-ondersteund. Wanneer je koopt via links op onze site, kunnen we verdienen een affiliate commissie. Als Amazon Associate, verdienen we uit kwalificerende aankopen.

En zorg voor compost en/of mest onder de pot.

Het moet los zitten en waterstagnatie voorkomen, het is goed om af te tappen, om voldoende bemest te worden.

Meng er vervolgens 5 tot 10cm compost doorheen. Zoals opgemerkt, behoort canna tot grote planten met een dikke rechte stengel, die niet gestut hoeft te worden. canna moet worden geplant op een zonnige plaats. De verwerking wordt uitgevoerd volgens de procedure die wordt voorgesteld in de instructie. Grote oranje bloemen in dichte trossen. Willy, wij hebben al drie jaar achter elkaar onze cannas laten overwinteren In de tuin, op hun eigen plekje, afgedekt onder een flinke laag (10 cm) zelfgemaakte compost. Zwarte stengels en donkergroen blad met en donkere nerven en randen. Verwijder zorgvuldig elke klomp Canna wortelstokken en leg ze in een plastic doos gevuld met perliet of veenmos.

Kies voor afmeting, bladkleur en bloemen, niet voor een naam.

Canna is een uitstekende keuze om het pad in te kaderen. Na het verschijnen van de eerste gekiemde bladeren, wordt de canna in aparte potten overgeplant. Oorzaken van populariteit of waarom zo geëiste cannes. Pflanzenpflege - Cannawurzelstöcke Pflege. Canna is een grote bloem van 3 tot 15 cm groot, in de bloeiwijzen tot 30 cm, geschilderd in alle tinten geel, rood, bordeaux en oranje.

Als meststoffen, organische stoffen of minerale mengsels worden gebruikt.

Gehäuse an den Fenstern in einem Holzhaus. Omdat cannas in korte tijd vanuit een kale wortelstok een massa bladeren en bloemen produceren, hebben ze veel vocht en voedingsstoffen nodig. Tegenwoordig worden ze soms getroffen door het cannavirus,waar tot op heden nog niets aan te doen is. Een van de makkelijkste cannas voor de volle grond. Controleer desondanks tijdens het bewaren af en toe of de wortelstokken toch niet aan het uitdrogen zijn. Snij in het najaar, als de vorst het gebladerte heeft gedood, de Canna planten terug tot 15cm hoogte. Verwijder voor het oppotten of planten oude stengels en dode wortels weg en snijd de wortelstok meteen ‘op maat, dan kun je ze gemakkelijk oppotten. Winter Fair Rotterdam : 14 - 18 december 2021.

De bloem siert het bloembed niet alleen vanwege de bloeiwijze.

Die zet ik dan ook weer in een grote pot. Let op dat er op een deel van een wortelstelsel noodzakelijkerwijs een of meerdere sterke nieren waren. Flores para decorar cafés, restaurantes e escritórios. Ik heb een canna in pot op mijn balkon, zit ook nog een hedra bij , moet ik die ook uit de pot halen, of kan ik hem afdekken, zo ja met wat voor materiaal ?. Cannes behoort tot de zeer populaire kleuren, liefhebbende verzamelaars. Tot mijn verbazing zag ik vandaag dat de knop uitgedroogd was. Garaje moderno para 2 autos: características de su diseño y montaje. Uitstekende plant voor de volle grond. Plaats ze in een niet te ruime pot, de rhizoom moet er net inpassen.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost canna plant verzorging

en groenbladige, vrij compacte canna die bloeit met goudgele bloemen met oranjerode vlekjes.

Pretoriais een van de synoniemen van Straita, terwijl soms de Stuttgart ook onder deze naam te koop is.

Gele bladeren duiden op overmatige activiteit van schimmels. Als de wortels s winters afgeschermd worden, overleeft deze canna buiten. Omstreeks eind maart zet ik ze opnieuw in een pot. Eind mei verpot ik de plantjes, (want dat zijn het inmiddels) in een grote pot en plaats deze pot(ten) in de tuin. Meerdere keren tijdens de winter, worden de wortels onderzocht, met sporen van rot verwijderd. Teelt onder kunstmatige omstandigheden wordt uitgevoerd met inachtneming van dergelijke specifieke vereisten:. Internationale leverancier van Bloembollen en Zaden. Kanna: winterstalling in een privéwoning.

Design og design av den lange smale delen.

Komend jaar blijven ze in die pot staan, aangezien het wemelt van de slakken in de tuin. Nu is mijn vraag komen er nog meer knoppen in de Canna?. Snijd de rhizoom aan stukken, zorg ervoor dat elke stuk een groeipunt heeft. Voor een binnenlandse bloem wordt spuiten niet gebruikt. Hier (binnenland) wel in ieder geval. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de teelt van een prachtig uiterlijk en groot formaat bloemen die lang bloeien en dienen als decoratie van het tuinperceel. Uusi vuori: laminaatti seinillä, viimeistelyaineena. Een stevige stuurpen is bestand tegen windbelastingen. Diepte van het planten van de wortelstok is 15 cm.

Nederlandse vereniging van liefhebbers van kuipplanten.

De methode om warme omstandigheden te creëren is het meest verspreid. Rhodochiton atrosanguineus                  . Er zijn heel veel soorten cannas vanaf een halve meter hoogte tot reuzen van 2-3 meter. Canna’s zijn zeer tolerant voor wat betreft de grondsoort en vochtigheid. Als je de cannas met pot en al had ingegraven, de potten uit de grond trekken, Er blijven gaten achter die je kun vullen met een (even grote) pot met voorjaarsbollen of winterplanten. Verwijder bloemen als ze verdorren.

Nieren in de buurt worden bij elkaar gelaten, niet scheiden.

Plantas de coníferas para un jardín en diseño de paisaje. Pretoria ; Malawiensis Variegata;Bengal Tiger’ ). Ook in de tuin zijn sommige cannas bruikbaar als oeverplant. Cannes verwijst naar meerjarige planten. Plant de plant in een goed bemeste grond.

Ga naar volgend artikel

Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen